A marketing célú cookie-k elfogadása segít abban, hogy a Vásárló érdeklődési körének megfelelő termékeket és reklámokat jelentessünk meg a webáruházban. A cookie-król és a személyes adatok kezeléséről minden információ megtalálható az Adatkezelési Tájékoztatóban.
Ajándékutalvány 20.000 Ft
Érték: 20000Ft
Menny.:
Ár:
20.000 Ft (15.748 Ft + ÁFA)

Leírás

Az utalványt digitális formában, e-mailben küldjük. A küldés nem azonnali és automatikus, a vouchert a rendelés feldolgozását követően küldjük el arra az e-mail címre, amelyről a rendelés beérkezett.

Az utalvány kizárólag a sportstyle.hu webáruházban váltható be, a vásárlástól számított 1 évig. Az ajándékkártya szabadon átruházható, nem névre szól.

A beváltás menete: Vásárláskor a kártyán található 8 jegyű sorszámot a 'Kuponkód' mezőbe kell beírni, ezzel az utalvány értéke automatikusan levonásra kerül a kosár végösszegéből. Az ajándékkártya beváltásához a kosár összegének el kell érnie az utalvány értékét. Egy rendelésben csak egy kuponkód érvényesíthető. Az ajándékutalvány ingyenes szállítást nem biztosít.

Az ajándékkártya teljes összegét egy vásárlás alkalmával kell beváltani. Az utalvány készpénzre nem váltható, összegéből készpénz nem adható vissza.

Az ajándékkártya vásárlására semmilyen kedvezmény nem adható, a törzsvásárlói- vagy más kedvezmények az utalvány beváltásakor, a termékek árában érvényesülnek.

Keresés