A marketing célú cookie-k elfogadása segít abban, hogy a Vásárló érdeklődési körének megfelelő termékeket és reklámokat jelentessünk meg a webáruházban. A cookie-król és a személyes adatok kezeléséről minden információ megtalálható az Adatkezelési Tájékoztatóban.
Ajándékutalvány 50.000 Ft
Érték: 50000Ft
Menny.:
Ár:
50.000 Ft (39.370 Ft + ÁFA)

Leírás

Az utalvány kizárólag a sportstyle.hu webáruházban váltható be, a kártyán megjelölt időpontig. (A jelenleg rendelhető utalványok beváltási határideje 2022.12.31) Az ajándékkártya szabadon átruházható, nem névre szól.

A beváltás menete: Vásárláskor a kártyán található 8 jegyű sorszámot a Kuponkód mezőbe kell beírni, ezzel az utalvány értéke automatikusan levonásra kerül a kosár végösszegéből. Az ajándékkártya beváltásához a kosár összegének el kell érnie az utalvány értékét. Egy rendelésben csak egy kuponkód érvényesíthető.

Az ajándékkártya teljes összegét egy vásárlás alkalmával kell beváltani. Az utalvány készpénzre nem váltható, összegéből készpénz nem adható vissza.

Az ajándékkártya vásárlására semmilyen kedvezmény nem adható, a törzsvásárlói- vagy más kedvezmények az utalvány beváltásakor, a termékek árában érvényesülnek.

Keresés