A marketing célú cookie-k elfogadása segít abban, hogy a Vásárló érdeklődési körének megfelelő termékeket és reklámokat jelentessünk meg a webáruházban. A cookie-król és a személyes adatok kezeléséről minden információ megtalálható az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Csapatoknak

Csapatoknak

Jelszavunk,
az I WILL™ azt az elszántságot és eltökéltséget szimbolizálja, melyre minden sportolónak szüksége van ahhoz, hogy eredményes legyen és elérje céljait.  Legyen szó olimpiai bajnokról, vagy épp egy első szigetkörére készülő amatőr futóról, az I WILL szemlélet nélkül egyikőjük sem lesz sikeres céljai elérésében. A célokat kitűzni és azokat mindenáron elérni neked kell, mi csupán segíteni szeretnénk neked ebben!
Küldetésünk
hogy szenvedélyesen és folyamatosan dolgozzunk olyan fejlesztéseken, konstrukciókon, amelyek jobbá tehetnek minden sportolót.

Mivel termékeinket sportegyesületek, sport klubok, csapatok is előszeretettel használják, így számukra a nagyobb tételben történő beszerzést speciális, egyéni igényekhez igazított árkedvezményekkel szeretnénk segíteni. Amennyiben tehát bizonyos termékeinket nagyobb tételben szeretnék beszerezni egyesületük, csapatuk számára, úgy kérjük jelezze felénk ezen igényét az info@mmsport-gear.hu címre küldött levelében. A levélben kérjük adja meg az egyesület vagy csapat nevét, címét (ha van), a kapcsolattartó nevét és elérhetőségeit, valamint 1-2 mondatban jelezze felénk, hogy mely termékeink iránt érdeklődnek elsődlegesen, hozzávetőleg milyen darabszámmal és ezalapján kollégánk pár napon belül jelentkezni fog Önöknél egy testreszabott ajánlattal.