A marketing célú cookie-k elfogadása segít abban, hogy a Vásárló érdeklődési körének megfelelő termékeket és reklámokat jelentessünk meg a webáruházban. A cookie-król és a személyes adatok kezeléséről minden információ megtalálható az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Minket választottak - hazai

Minket választottak - hazai

Jelszavunk,
az I WILL™ azt az elszántságot és eltökéltséget szimbolizálja, melyre minden sportolónak szüksége van ahhoz, hogy eredményes legyen és elérje céljait.  Legyen szó olimpiai bajnokról, vagy épp egy első szigetkörére készülő amatőr futóról, az I WILL szemlélet nélkül egyikőjük sem lesz sikeres céljai elérésében. A célokat kitűzni és azokat mindenáron elérni neked kell, mi csupán segíteni szeretnénk neked ebben!
Küldetésünk
hogy szenvedélyesen és folyamatosan dolgozzunk olyan fejlesztéseken, konstrukciókon, amelyek jobbá tehetnek minden sportolót.
Kovács Katalin:

27-szeres Európa, 31-szeres Világ és 3-szoros olimpiai bajnok kajakozó. Aranyérmei számát tekintve minden idők legsikeresebb kajakozója, így méltán érdemelte ki a „kajakkirálynő” becenevet. Eddig 10 alkalommal választották az év kajakozó nőjének és 2 alkalommal az év magyar sportolónőjének. Sikereivel kiérdemelt előbb a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjét, majd a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje Csillaggal díjat. Jelenleg a Budapesti Honvéd versenyzője.
    

Németh Dorottya:

Kétszeres fitness Világbajnok, ötszörös magyar bajnok, a My Body Personal Training System szakmai vezetője és edzője, a WBPF szövetség fitness szakágának vezetője, WBPF nemzetközi biró. Dorottya 18 évesen lett világbajnok, majd ezt követően a versenyzést háttérbe szorítva, más versenyzők felkészítésében, illetve a hazai és a nemzetközi fitnesz szövetségben vállalt szerepet, emellett az egészséges életmódra nevelés lelkes képviselője. 

    
Benk András:

A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának játékosa. Jelenlegi klubjánál 2007 óta szerepel és az azóta eltelt időben alapemberré vált a magyar válogatottban is, amelynek aktív tagjaként részese volt a „sapporói csodának” vagyis amikor a magyar jégkorong válogatott kiharcolta a feljutást az A csoportba.
    
SAPA Fehérvár AV19:

Az egyik legnagyobb tradíciókkal rendelkező hazai jégkorong egyesület. 11-szeres magyar bajnoki címükkel, 5 magyar kupa győzelmükkel és 2 interliga elsőségükkel a legeredményesebb klub a sportágban. 2007 óta az egyesület az EBEL-ben, vagyis az osztrák jégkorongbajnokságban is képviseli hazánkat, ahol a 2011-2012-es szezonban a rájátszásba is bejutott. A klub tulajdonosa és vezetője, Ocskay Gábor, a hazai jégkorong élet egyik legmeghatározóbb alakja, akinek rengeteget köszönhet a magyar hoki társadalom.