A marketing célú cookie-k elfogadása segít abban, hogy a Vásárló érdeklődési körének megfelelő termékeket és reklámokat jelentessünk meg a webáruházban. A cookie-król és a személyes adatok kezeléséről minden információ megtalálható az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Technológiáink - Kompressziós termékek

Technológiáink - Kompressziós termékek

Jelszavunk,
az I WILL™ azt az elszántságot és eltökéltséget szimbolizálja, melyre minden sportolónak szüksége van ahhoz, hogy eredményes legyen és elérje céljait.  Legyen szó olimpiai bajnokról, vagy épp egy első szigetkörére készülő amatőr futóról, az I WILL szemlélet nélkül egyikőjük sem lesz sikeres céljai elérésében. A célokat kitűzni és azokat mindenáron elérni neked kell, mi csupán segíteni szeretnénk neked ebben!
Küldetésünk
hogy szenvedélyesen és folyamatosan dolgozzunk olyan fejlesztéseken, konstrukciókon, amelyek jobbá tehetnek minden sportolót.
Tudj meg többet a kompressziós termékek működéséről és előnyeiről!
Hideg vagy meleg? Téli vagy nyári? Ismerd meg közelebbről a márka különböző hőmérsékleti viszonyokhoz fejlesztett technológiáit.
Fedezd fel az Under Armour innovációit, melyek mind egy célt szolgálnak, hogy te csak a sportra koncentrálhass!
Igazodj el könnyedén a technológiai jelzések között!

A kompressziós hatás előnyei nem újkeletűek ám ezen jótékony hatások ötvözése a leginnovatívabb sportfelszerelésekkel olyan kombinációt alkot, melyre az Under Armour megjelenése előtti időkben sehol nem volt példa a sportruházati szegmensben. Az Under Armour valaha gyártott legelső terméke egy forradalmian új technológiákat ötvöző kompressziós HeatGear aláöltözet felső volt, mely azonnal el is indította a márkát világhódító útjára. Az első termékek korábban nem tapasztalt népszerűségre tettek szert a sportolók körében, így a híre futótűzként terjedt és ennek köszönhetően az Under Armour kompressziós (és hagyományos szabású) aláöltözetei a mai napig 70%-os piaci részesedést tudhatnak magukénak az Egyesült Államokban. Hogy miért is oly népszerűek ezen termékeink a sportolók körében? Íme kompressziós termékeink legfőbb jótulajdonságai, melyek minden sportoló számára, legyen az amatőr vagy profi, egyéni sportoló vagy csapatsport játékos, egyaránt fontosak és melyek méltán képviselik a márka küldetését, mely így szól: „To make all athletes better...” vagyis a célunk, hogy termékeink által minden sportoló jobb teljesítményt tudjon elérni.

 

UA KOMPRESSZIÓ: AMIÉRT MINDEN SPORTOLÓNAK SZÜKSÉGE VAN RÁ
Az  Under Armour kompressziós termékei felszabadítják az izmokban lévő rejtett tartalékokat, így biztosítva nagyobb erőt és hosszabb ideig viselőjének. Egyetlen más innováció vagy sportmárka sem változtatta még meg ennyire látványosan a sport területét. Vagy biztiosított a sportolók számára ennyire teljesítmény fókuszu termékeket és üzeneteket.
MEGNÖVELT ERŐ ÉS ÁLLÓKÉPESSÉG
Csökkenti az izmok vibrációját, lassítva ezzel a fáradás folyamatát, jelentősen javítva a teljesítmény leadást.
Pontos helyükön tartva az izomkat, hatékonyabbá téve ezzel az ismétlődő mozdulatokat.
FEJLETTEBB PROPRICEPCIÓ
Javítja a propricepciót – a különböző testrészek testhez viszonyított helyzetének értékelését – növelve ezáltal az izommunka hatékonyságát.
GYORSABB REGENERÁLÓDÁS
Fékezi az izomzat munkavégzés során kialakuló megduzzadását, így azok hamarabb kerülnek újra nyugalmi állapotba, jelentősen csökkentve a regenerálódás folyamatához szükséges időt.
 

MAGAS FOKÚ KÉNYELEMÉRZET

zárazon tartja a testet, ám az elvezetett nedvesség villámgyors elpárologtatásának köszönhetően 53%-kal könnyebb viseletet biztosít, mint egy átnedvesedett pamut termék, egy 60 perces átlagos edzésmunka alatt.
 Felgyorsítja a párologtatás folyamatát, szabályozva ezzel a testhőmérsékletet, hogy úgy hideg, mint meleg környezetben kényelmes és száraz viseletet biztosítson.