A marketing célú cookie-k elfogadása segít abban, hogy a Vásárló érdeklődési körének megfelelő termékeket és reklámokat jelentessünk meg a webáruházban. A cookie-król és a személyes adatok kezeléséről minden információ megtalálható az Adatkezelési Tájékoztatóban.

Törzsvásárlói program

Nagy örömmel tapasztaljuk, hogy vásárlóink nagy része az első rendelését követően visszatér webáruházunkba. Törzsvevőink hűségét szeretnénk meghálálni, így az ő kedvükért hoztuk létre állandó kedvezményeket biztosító, két lépcsős törzsvásárlói programunkat.

Milyen kedvezményeket biztosít a törzsvásárlói program?

A kedvezményeknek két lépcsője van, SILVER szintű törzsvásárlóink részére 5%, GOLD szintű vásárlóink részére 10% állandó kedvezményt biztosítunk minden teljes árú termékünkből. Továbbá időről időre egyéb előnyökkel is megháláljuk törzsvevőink hűségét, bizonyos termékeket vagy akciókat számukra mindenki másnál előbb teszünk elérhetővé.

Hogyan lehetek törzsvásárló?

A SILVER szintet 50.000 Ft, a GOLD szintet 150.000 Ft összértékű leadott és teljesített rendelés után lehet elérni. Ha egy felhasználói fiókban a teljesített rendelések összesített értéke eléri a megadott határt, a fiók automatikusan átkerül a megfelelő szintű törzsvásárlói státuszba, és életbe lépnek a kedvezmények.

Mennyi idő alatt, vagy hány rendelésből kell elérni egy törzsvásárlói szintet?

A törzsvevői szintek elérésére nincs időkeret, minden, webáruházunkban korábban leadott rendelés beleszámít. Ugyanígy nincs meghatározva a rendelések szükséges száma vagy külön-külön számított értéke sem. Az összes, korábban leadott rendelés összesített értékének kell elérni a megadott határt.

Elévül-e valamikor az elért kedvezmény?

A törzsvevői kedvezmény nem évül el, ha valaki elér egy adott szintet, minden azt követő rendelésére automatikusan érvényesül a megfelelő kedvezmény, a közben eltelt időtől függetlenül.

Hogyan tudom érvényesíteni az elért kedvezményt?

A törzsvásárlói kedvezmények automatikusak, ha valaki eléri az adott szintet, akkor a felhasználó fiókba belépve minden terméknél a csökkentett árak jelennek meg. A rendelt termékek már a kedvezményes árakon kerülnek a kosárba, így az érvényesítéssel semmilyen teendő nincs.

Hol tudom követni a leadott rendeléseim értékét?

A felhasználói fiókba belépve a "Korábbi rendeléseim" menüpontban látható minden, az adott fiókból leadott rendelés. (Technikai okokból kifolyólag a 2020. május 1. előtt leadott rendelések jelenleg nem láthatók a felhasználói fiókokban. Rendszerünk azonban továbbra is tartalmazza az ennél korábbi rendelések valamennyi adatát, így a törzsvásárlói szintekbe ezek is automatikusan beleszámolódnak)

Milyen termékekre vonatkozik a törzsvásárlói kedvezmény?

A törzsvevői kedvezmények kizárólag teljes árú termékeinkre vonatkoznak, más akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze. A törzsvásárlói kedvezmény nem vonatkozik az ajándékutalványokra, illetve a Project Rock fej- és fülhallgatókra.

Vonatkozik-e a kedvezmény a szállítási díjra?

A házhoz szállítást külső partnerünk végzi, állandó díjakkal, így a szállítási díjra a törzsvevői kedvezmény nem vonatkozik.

Átruházható-e a törzsvásárlói kedvezmény?

A kedvezmény egy adott felhasználói fiókhoz kötődik, csak az abból beérkező rendelésekre vonatkozik, másra nem ruházható át.

 

 

Keresés