A marketing célú cookie-k elfogadása segít abban, hogy a Vásárló érdeklődési körének megfelelő termékeket és reklámokat jelentessünk meg a webáruházban. A cookie-król és a személyes adatok kezeléséről minden információ megtalálható az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Törzsvásárlóknak

Törzsvásárlóknak

Jelszavunk,
az I WILL™ azt az elszántságot és eltökéltséget szimbolizálja, melyre minden sportolónak szüksége van ahhoz, hogy eredményes legyen és elérje céljait.  Legyen szó olimpiai bajnokról, vagy épp egy első szigetkörére készülő amatőr futóról, az I WILL szemlélet nélkül egyikőjük sem lesz sikeres céljai elérésében. A célokat kitűzni és azokat mindenáron elérni neked kell, mi csupán segíteni szeretnénk neked ebben!
Küldetésünk
hogy szenvedélyesen és folyamatosan dolgozzunk olyan fejlesztéseken, konstrukciókon, amelyek jobbá tehetnek minden sportolót.

Az elmúlt évek során örömmel tapasztaltuk, hogy a hozzánk virtuálisan betérő vásárlók nagyon nagy százalékban váltak visszatérő törzsvásárlóinkká, így időszerűnek éreztük, hogy számukra - hűségüket értékelendő - egy törzsvásárlói programot dolgozzunk ki.

Bár természetesen számunkra valamennyi vásárló fontos, azok, akik időről időre újra bizalmat szavaznak nekünk megérdemlik, hogy számukra bizonyos kedvezményeket biztosítsunk. Az alábbiakban ezen törzsvevői programunk részleteit, illetve az ennek kapcsán vélhetően felmerülő legfontosabb kérdésekre adott válaszainkat olvashatjátok.
 

 Megújult webáruházunkban egy olyan, kétlépcsős törzsvevői rendszert hívtunk életre, amely a vevőink által leadott rendelések értékén alapul. A jövőben ennek megfelelően az áruházunkban megkülönbözetünk  és  törzsvevői szinteket. A  szint egy állandó 5%-os kedvezényt biztosít tulajdonosa számára azt követően, hogy addig, az idők során leadott és teljesített rendeléseinek összértéke elérte az 50.000.- Ft-os értékhatárt. A következő lépcső, a   törzsvevői szint 150.000.- Ft-os össz rendelési értékhatárhoz kötött és ennek elérése után a vevő egy állandó 10%-os kedvezményre válik jogosulttá.

 

KI LEHET TÖRZSVÁSÁRLÓ?

Bárki, aki webáruházunkban leadott és teljesített rendelései eredményeképpen eléri az ehhez szükséges értékhatárt. Fontos tudni, hogy nem egy adott rendelésnek kell ezt teljesítenie, hanem a leadott és teljesített rendelések összességének.


MIK EZEK AZ ÉRTÉKHATÁROK?

Törzsvásárlói rendszerünk 2 lépcsős, így ezekhez 2 különböző értékhatár került hozzárendelésre:

 TÖRZSVEVŐ-i szint: 50 ezer Ft össz vásárlási érték elérése után, a vevő   törzsvevői kategóriába kerül, melynek keretein belül MINDEN további – értéktől független - rendeléséből 5% kedvezmény kerül jóváírásra.

 TÖRZSVEVŐ-i szint: 150 ezer Ft össz vásárlási érték elérése után, a vevő   törzsvevői kategóriába kerül, melynek keretein belül MINDEN további – értéktől független - rendeléséből 10% kedvezmény kerül jóváírásra. ( A Silver törzsvevői szint elérését követően a rendszer már az 5%-kal csökkentett vételárakkal kalkulál tovább, így a  szint eléréséhez szükséges értékhatárt, is ezen kedvezményes árakon szükséges elérni! )


HONNAN TUDOM, HOGY MIKOR ÉRTEM EL VALAMELYIK TÖRZSVEVŐI SZINTET?

Rendszerünkben minden egyes vevőnk rendelésének értékei nyilván vannak tartva, így amint valaki elérte a 2 szükséges értékhatár egyikét, értesítő e-mailt kap tőlünk ennek megtörténtéről, amelyben tájékoztatjuk arról, hogy onnantól kezdve minden egyes újonnan leadott rendelésénél az elért kedvezmény szint igénybevételére jogosulttá válik.


MI A TEENDŐM RENDELÉSKOR, HA ÉRVÉNYESÍTENI SZERETNÉM TÖRZSVEVŐI KEDVEZMÉNYEMET?

Az egyes szintek elérését követően, törzsvevőink számára már eleve a rájuk vonatkozó kedvezményes árak jelennek meg a termékeknél, így számukra a rendelés menete pontosan ugyanaz mint azt megelőzően, a vevőnek semmilyen plusz teendője ezzel kapcsolatosan nincs.


 VONATKOZIK-E A KEDVEZMÉNY A SZÁLLÍTÁSI DÍJRA IS?

Az elért kedvezményszint kizárólag termékeink vételárából kerül érvényesítésre, a mindenkori szállítási díjaink mértékét ez semmilyen módon nem befolyásolja. Ennek oka az, hogy a kézbesítéseket külső cég bevonásával végezzük, így ezek áraira direkt módon nincs ráhatásunk.


VONATKOZIK-E A KEDVEZMÉNY AZ EGYÉB AKCIÓBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEKRE IS?

A törzsvevői kedvezmény önmagában érvényesíthető, más kedvezményekkel, akciókkal azonban nem vonható össze! 


HÁNY RENDELÉSBŐL VAGY MENNYI IDŐ ALATT SZÜKSÉGES ELÉRNI AZ ÉRTÉKHATÁROKAT?

A törzsvevői státuszhoz szükséges értékhatárok elérése nem függ a leadott rendelések számától és nincs időbeni korlátja sem, a szükséges érték tetszőleges számú rendelésből összegyűjthető, akármennyi idő alatt.


ELÉVÜL-E TÖRZSVÁSÁRLÓI TAGSÁGOM AZ ÉV VÉGÉN?

Természetesen nem, a törzsvásárlói tagságnak semmiféle időbeni korlátozása nincs. Aki egyszer elérte akár az Ezüst, akár a Gold törzsvevői szintet, az onnantól számára már mindig biztosított lesz.    ( FONTOS: a rendszer ezen adatokat, így az elért értékeket is egy adott regisztrációhoz kapcsolja, így ha valaki bármi okból új regisztrációra kényszerül, abban az esetben a korábbi regisztrációja során elért kedvezményszintet számára sajnos technikai okokból nem tudjuk biztosítani! )


ÁTRUHÁZHATÓ-E A TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYEM?

A törzsvevői szintekhez tartozó értékhatárok egy adott regisztrációhoz vannak hozzárendelve rendszerünkben, így azok másra át nem ruházhatóak.


BIZTOSÍT-E A TÖRZSVÁSÁRLÓI TAGSÁG BEÁRMILYEN EGYÉB ELŐNYT AZ ÁRKEDVEZMÉNYEN TÚL?

Természetesen törzsvevőinknek az árkedvezményen túlmutatóan is szeretnénk időről időre kedvében járni, így az állandó 5, ill. 10%-os árkedvezményen túl egyéb lehetőségeket is biztosítunk számukra hálánk jeleként:
-    Előfordulhatnak áruházunkban olyan akciók, melyekről törzsvevőink korábban kapnak értesítést, így elsők között élhetnek az akció biztosította lehetőséggel. 
-    Ugyanígy előfordulhat az is, hogy bizonyos új termékeink érkezéséről is előbb küldünk értesítést számukra, így kevésbbé kell attól tartaniuk, hogy egy-egy népszerű vagy új termékünk elfogyna a készletünkről, mielőtt nekik lehetőségük lenne vásárolni belőle.
-    Vélhetően lesznek olyan nagyobb szabású akcióink is, amelyeket kizárólag törzsvásárlóinknak hirdetünk meg