A marketing célú cookie-k elfogadása segít abban, hogy a Vásárló érdeklődési körének megfelelő termékeket és reklámokat jelentessünk meg a webáruházban. A cookie-król és a személyes adatok kezeléséről minden információ megtalálható az Adatvédelmi Tájékoztatóban.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Viszonteladóknak

Viszonteladóknak

Jelszavunk,
az I WILL™ azt az elszántságot és eltökéltséget szimbolizálja, melyre minden sportolónak szüksége van ahhoz, hogy eredményes legyen és elérje céljait.  Legyen szó olimpiai bajnokról, vagy épp egy első szigetkörére készülő amatőr futóról, az I WILL szemlélet nélkül egyikőjük sem lesz sikeres céljai elérésében. A célokat kitűzni és azokat mindenáron elérni neked kell, mi csupán segíteni szeretnénk neked ebben!
Küldetésünk
hogy szenvedélyesen és folyamatosan dolgozzunk olyan fejlesztéseken, konstrukciókon, amelyek jobbá tehetnek minden sportolót.

A sporstyle.hu weboldal üzemeltetője, az MM Sport Gear Kft. egyben az Under Armour márka kizárólagos magyarországi importőre is. Mint ilyen, készséggel és nagy örömmel állunk jelenlegi és leendő viszonteladó partnereink rendelkezésére. Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, és szeretné márkánkat üzletében vagy webáruházában viszonteladó partnerként forgalmazni, úgy legyen kedves ezt egy rövid bemutatkozó e-mail kíséretében felénk jelezni, Csoma Attilának címezve az alábbi e-mail elérhetőségen: info@mmsport-gear.hu . A beérkezett e-mailt követő pár napban fel fogjuk venni Önnel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a viszonteladói forgalmazással kapcsolatos tudnivalókkal kapcsolatosan.
 
A bemutatkozó e-mail lehetőség szerint tartalmazza a következő alapinformációkat:

- Cégnév, kapcsolattartó neve, elérhetőségei
- Weboldal cím ( amennyiben van ilyen )
- Az üzlet elhelyezkedése ( város, bevásárlóközpont, cím )
- Már létező üzlet esetén a nyitás éve, új üzlet esetén a tervezett nyitási dátum
- Az üzlet alapterülete 
- Forgalmazott egyéb márkák