A marketing célú cookie-k elfogadása segít abban, hogy a Vásárló érdeklődési körének megfelelő termékeket és reklámokat jelentessünk meg a webáruházban. A cookie-król és a személyes adatok kezeléséről minden információ megtalálható az Adatkezelési Tájékoztatóban.
Crocs Lightning McQueen Crocband Clog
Gyártói cikkszám: 205759-610
Válassz színt
Piros
Válassz méretet
Menny.:
Ár:
39.500 Ft (31.102 Ft + ÁFA)

Leírás

Nem csak a gyerekek kedvelik a Verdák rajzfilmek főhősét, Lightning McQueen-t, hanem a felnőttek is. Ezért a Crocs ezzel a tűzpiros papuccsal kedveskedik számukra, melynek oldalsávján megannyi Villám McQueent megidéző díszítő elem található, plusz extraként pedig a papucs felső részéről is visszapillant a papucs viselőjére. A klumpa oldala a talpat érő nyomás hatására több helyen világít.

A modell kialakításakor a Crocs egyik  legrégibb papucsát, a Crocbandet vették alapul, amely könnyű és rugalmas Croslite™ anyagával biztosítja a legjobb minőséget. Belső talpán körkörös irányban végigfutó masszírozó bütykök fokozzák a vérkeringést, harántemelő boltíve pedig egész napos kényelmet biztosít. Tágas, ergonomikus, a láb formájához illeszkedő talpkialakítása egész nap kényelemben tartja a lábaidat. Felhajtható sarokpántja stabilitást ad, a felső rész Jibbitzekkel is díszíthető szellőzőlyukainak köszönhetően a lábak nem füllednek be.

A Croslite™ alapanyag tulajdonságai:

  • szabadalmaztatott technológia
  • pehelykönnyű
  • felveszi a láb alakját
  • ellenáll a kellemetlen szagoknak, könnyen fertőtleníthető
  • nem hagy anyagnyomot a padlón

Keresés